Facebook Pixel
Saare maakonna ettevõtlusuudised - infokiri 06.04.2023 Saaremaa Minusaaremaa.ee

Saare maakonna ettevõtlusuudised - infokiri 06.04.2023

5. aprill 2023


Saaremaa Ettevõtlusakadeemia: Meiliturundus, 13. aprillil

13. aprillil kell 10.00 - 16.00 toimuvale tasuta veebikoolitusele on oodatud ettevõtjad ja turundajad, kes soovivad viia enda meiliturunduse uuele tasemele, postitusnimekirju järjepidavalt värskena hoida ning automatiseerides sellest olulisest turunduskanalist maksimaalset kasu saada. Koolitust viib läbi hinnatud koolitaja ja praktik Priit Kallas. 

Registreeru 12. aprilliks


Green Key ökomärgise koolitussari turismiettevõtetele

Algamas on rahvusvahelise ökomärgise Green Key kolmas taotlusvoor, mis kestab aprillist oktoobrini. Selle aja jooksul on turismiettevõtetel võimalik osaleda tasuta koolitustel ning muuta enda turismiettevõtte tegevus kestlikuks. Kuigi koolitustel osalemine pole Green Key taotlemiseks kohustuslik, annavad need tervikliku ülevaate, kuidas juhtida oma ettevõtet jätkusuutlikult.

Tutvu lähemalt


Avatud taotlusvoor: Innovatsiooniosak

Innovatsiooniosak on sihtotstarbeline toetusmeede, et hankida tootearenduseks vajalikke teenuseid innovatsiooniteenuse pakkujalt. Suurim toetus on 7500€, omafinantseeringuga 20%. Toetust saab projekt, mis on suunatud uudse lahenduse arendamiseks, mis on vähemalt ühest TAIE fookusvaldkonnast ja mille teostamiseks puuduvad taotlejal ressursid, teadmised, oskused või kogemused.

Tutvu lähemalt


Vastutustundliku ettevõtluse indeks

Vastutustundliku Ettevõtluse Foorum kutsub kõiki ettevõtteid, kes panustavad ühiskonna heaolusse ja arengusse, täitma vastutustundliku ettevõtluse indeksit. Indeks on hea arengutööriist, mis aitab põhjalikult mõtestada oma organisatsiooni ühiskondliku vastutust keskkondlikus, sotsiaalses ja majanduslikus mõõtmes. Indeksi lühitesti saab täita aastaringselt ja tasuta, täisankeet on täitmiseks avatud 14. aprillini ning eeldab tasulist liitumist foorumiga.

Tutvu lähemalt


Virtuaalne töö- ja karjäärimess 11. - 14. aprill

Üle-Eestilisel messil on hea võimalus teada anda vabadest töökohtadest, tutvustada enda ettevõtet ning ettevõttes töötamise võimalusi. Lisaks on Saare maakonna tööandjad on oodatud osalema 12. aprillil kell 10.00 - 12.00 Thule Kojas toimuval Saaremaa Värbamispäeval.

Tutvu programmiga ja registreeru


Veebiseminar "Industry 4.0: 6 tõhusaimat analüüsistsenaariumi tootmises"

19. aprillil kell 14.00 - 15.00 leiab aset tootmisettevõtetele suunatud tasuta veebiseminar, mis annab ülevaate, kuidas tootmisandmed efektiivselt koondada ja juhtimisotsuste tegemiseks need edukalt tööle rakendada. Tutvustamisel on parimad analüüsimeetodid ning võimalused tehisintellekti abi kasutades nende ellu viimiseks.

Lisainfo ja registreerumine


"Õpi koos Google 'iga" veebikoolitused

Digiturunduse põhioskuseid ja uusimaid tööriistu edasi andvaid tasuta koolitusi viivad läbi oma ala eksperdid ja igapäevased praktikud. Kõik koolitused kestavad 1 tund, millele järgneb 30-minutiline arutelu koolitajaga ning võimalus küsida küsimusi. Järgmine koolitus "Ettevõtte esiletõstmine SEO'ga" toimub juba 7. aprillil kell 10.00.

Tutvu programmiga


Veebikoolitus "Andmepõhine aruandlus e-arvete näitel"

Raamatupidajatele suunatud tasuta koolitus annab ülevaate raamatupidaja rollist digiajastul, andmepõhisest aruandlusest, e-arvete rakendamisest ja digiraamatupidamisest üleüldiselt. Koolitusel saab osaleda 21. või 28. aprill kell 10.00 - 11.30.

Lisainfo ja registreerumine


Veebiseminar "Ärimudelite innovatsioon toidusektoris"

19. aprillil toimuv tasuta veebiseminar jagab 15 innovatiivset ärimudeli ideed toidusektorile aastaks 2023, puudutades muuhulgas teemasid nagu tarbija käitumine, tehisintellekt, robotid, supertoit, pakendivabadus, teadlik toitumine ja geneetika. Seminar leiab aset koolitusprogrammi Ekspordivägi raames.

Tutvu lähemalt ja registreeru


Maaeluvõrgustiku veebiseminarid

Maaeluvõrgustikul on toimunud ja toimumas mitmeid olulisi teemasid käsitlevad seminarid. 4. aprillil toimunud "Innovatsioon maapiirkonnas" on järelevaadatav. Lisaks muule on tulekul veel näiteks "Jätkusuutlikud kogukonnad" 13. aprillil ja "Mis on tark maa ja kuidas selleni jõuda" 4. mail.

Tutvu kalendriga


Uudised

17. aprill 2024

Reklaamivõimalus Delfi eriprojektis „Seikle Eestis“

Vaata rohkem

15. aprill 2024

Reklaamivõimalus Postimehe eriväljaandes "Sel aastal puhkan Eestis. Suvi 2024."

Vaata rohkem

1. aprill 2024

KUTSE Norra ekspordiseminarile 16. aprillil

Vaata rohkem

27. märts 2024

Saare maakonna ettevõtlusuudised - infokiri 28.03.2024

Vaata rohkem

26. märts 2024

Rohekontori infopäev 4. aprillil

Vaata rohkem

4. märts 2024

KUTSE Sinilipu infopäevale 12. märtsil

Vaata rohkem

28. veebruar 2024

Turismiettevõtjate eksperdi kaasamise programm 2024

Vaata rohkem

28. veebruar 2024

Välisinvesteeringute seminar 26. märtsil

Vaata rohkem

27. veebruar 2024

KUTSE seminarile "Tuuleenergeetika väärtusahel", 20. märtsil

Vaata rohkem

20. veebruar 2024

Saare maakonna ettevõtlusuudised - infokiri 21.02.2024

Vaata rohkem

Ole kursis Saaremaa uudistega

Küsimused ja ettepanekud

SA Saare Arenduskeskus

www.sasak.ee
info@sasak.ee
+372 452 0570

Toetavad

Minusaaremaa.ee - Saaremaa info. Sündmused, töökuulutused, kinnisvara Saaremaal